Velour sofaen bør være en del af dit nye hjem

0
707
Sofa i velour

Sponsoreret indhold

Overvejer du at købe en ny sofa til stuen, kontoret eller måske dit walk-in closet? Så er der mange ting, du skal tage stilling til, inden du kan nå så langt som at svinge kreditkortet. Det gælder naturligvis ting som størrelse, udseende og ikke mindst materiale.

Og lige netop materialet vil vi gerne tale lidt om i dag; mere konkret velour som materiale. Der er nemlig en række gode grunde til, at dit nye afslapningsmøbel i stuen bør være en velour sofa. Læs med her for at blive klogere på, hvorfor vi synes, at velour er det rette valg til din nye sofa.

Velour er mere slidstærkt, end man tror

Velour har et elegant og smukt udtryk, som hurtigt kan få en til at tro, at det er et sart materiale. Men i realiteten er det faktisk væsentligt mere slidstærkt, end man går og tror. Det er ikke bare noget vi siger, men rent faktisk noget, man kan måle og dokumentere.

Måleenheden Martindale indikerer slidstyrken på tekstiler til møbler, og man anbefaler som regel, at en sofa i et privat hjem har en Martindale-værdi på minimum 15.000. En velour sofa kan sagtens findes med en Martindale-værdi på 35.000 og opefter.

Vær derfor ikke nervøs for, hvorvidt din velour sofa er for sart til basal hverdagsbrug. Den er nemlig også relativ enkel at rengøre. En støvsugning og en fugtig klud fra tid til anden kan holde en velour sofa pæn i mange år.

En velour sofa er trendy og camouflerende

Der er ingen tvivl om, at velour er et materiale, der i den grad er oppe i tiden; både når det kommer til tøj og møbler. Med en velour sofa får man altså et stilfuldt møbel, der er meget moderne og samtidig er tidløst med et enkelt design og et slidstærkt materiale.

Og så er velour fantastisk på mange andre måder. Stoffet skifter nemlig udtryk, farvenuance og så videre alt efter lysindfald, brug af sofaen og lignende. Det er blandt andet det, der er med til at gøre velour til et lækkert materialevalg. Men det er også det, der sikrer, at pletter automatisk camouflerer sig – og dermed ikke står lige så meget ud, som de ville på en sofa med en anden type af stof.

Endelig kan du med velourstoffet være helt tryg ved at invitere katte, hunde, og hvad du ellers måtte have af kæledyr op i sofaen. Fordi stoffet er vævet så tæt, som det er, er det relativt enkelt at fjerne dyrenes hår fra sofaen med en fnugrulle eller såmænd bare med hånden.