Gardinbussen

0
2610

Når man skal købe nye gardiner til sin bolig, kan det vise sig at være en længere proces. For eksempel skal man sørge for at have styr på de helt rigtige mål, inden man kører ud til forhandlerne af gardiner. Og når man så er hos forhandleren, skal man kunne se for sig, hvordan gardinerne ville se ud derhjemme foran vinduerne og dørene.

Selvom det lyder ret basalt at anskaffe sig nye gardiner, er det ikke nødvendigvis en nem proces – og slet ikke hvis man er lidt kræsen. Derudover er problemet med gardiner, at når først man har pakket dem ud og hængt dem op, er man ikke længere garanteret muligheden for at returnere dem. Derfor er det vigtigt, at man vælger de rigtige gardiner i første omgang.

Der er heldigvis nogle, der har spottet problemet og kommet op med en fornuftig løsning; en gardinbus.

BOOK ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE BESØG »

Hvad er en gardinbus?

Men hvad er en gardinbus? Det er en bus, der kører landet rundt, fyldt med gardiner. Bag rattet sidder en kompetent indretningsrådgiver, der er ekspert i gardiner.

Gardinbussen kommer ofte helt gratis og uforpligtende hjem til dig. Her får du muligheden for at tage gardinerne med ind i boligen, så du kan se, præcis hvordan de forskellige typer af gardiner ville se ud hos dig.

Derudover, vil chaufføren af gardinbussen måle dine vinduer og døre op, og komme med et uforpligtende tilbud på de gardiner, som du synes kunne være interessante. På den måde er du garanteret, at du får gardiner, der passer ind i dit hjem – både stilmæssigt og størrelsesmæssigt.

Gardinbussen er altså en fantastisk service, som gør det nemt at vælge de helt rigtige gardiner til dit hus.

Derfor bør du få besøg af gardinbussen

Der er mange gode grunde til at få besøg af gardinbussen. Vi har allerede nævnt nogle enkelte årsager, men her kommer en kort liste, over nogle af de absolut vigtigste grunde til, at gardinbussen er et fornuftigt valg for dig.

Kompetent rådgivning

Vi kan starte ud med at sige, at hvis du bor til leje under dit studie, og bare vil have de billigste gardiner fra IKEA – så er gardinbussen måske ikke for dig. Hvis du derimod bor i en bolig, hvor du gerne vil have 100 procent styr på indretningen, og derfor også gerne vil have 100 procent styr på dine gardiner – så er et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen en fornuftig idé.

Når en gardinbus kommer kørende, er det nemlig med en erfaren og kompetent rådgiver bag rattet. Det vil sige, at du ikke selv skal stå med beslutningen om hvilke gardiner, der passer ind i din bolig.

I stedet bliver du hjulpet på vej af en rådgiver, som har lang erfaring med boligindretning og brugen af gardiner som en del af boligen. Ikke nok med, at rådgiveren kan hjælpe i forhold til brug af gardiner i indretningen, så kan vedkommende også hjælpe med at gøre dig klogere på de forskellige typer af gardiner, og hvordan de kan påvirke din søvn, hverdag og meget mere.

Se gardinerne i eget hjem

En anden stor fordel ved at få besøg af gardinbussen, modsat selv at skulle køre ud til en eller flere forhandlere, er, at du får muligheden for at se gardinerne i dit eget hjem.

Du behøver altså ikke at skulle stå i butikken og forestille dig, hvordan gardinerne ville se ud hjemme hos dig selv. En gardinbus er proppet til renden med alverdens typer af gardiner, hvilket betyder, at du har rig mulighed for at se, hvordan gardiner ville se ud hjemme hos dig.

Det er en fordel, der er værd at tage med, netop fordi du slipper for at købe noget, for så at hænge det op og finde ud af, at det ikke lige var det, du havde forestillet dig.

BOOK ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE BESØG »

Få et uforpligtende tilbud

Det er helt gratis at få gardinbussen på besøg. Det vil sige, at der ikke er noget tabt ved at bestille et besøg. Det værste, der kan ske er, at du får opmålt dine vinduer og døre, samt bliver klogere på forskellige typer gardiner, hvorefter du får et uforpligtende tilbud, som du altid kan takke nej til.

Det eneste du bruger, er din tid, hvilket – med gardinbussens fleksible tider – er noget, som kan være godt givet ud, også selvom du ikke ender med at acceptere tilbuddet, og i stedet køberne gardiner andetsteds.

Der er gardinbusser i hele landet – fra Skagen til København

Hvad end du bor i en lille flække i Jylland eller om du har bolig i centrum af København, så har du mulighed for at få besøg af en gardinbus. Det er nemlig sådan, at der er gardinbusser i hele landet.

Odense, København, Århus, Næstved og Esbjerg er nogle af de mest populære steder at få besøg af en kompetent rådgiver, der kan hjælpe dig med at udvælge den bedste gardinløsning til dit hjem.

Men også resten af landet er dækket af gardinbusser, så selvom du ikke høre til i en større by, så behøver du ikke at være bekymret. Du kan naturligvis også får rådgivning om, og fremvisning af, gardiner på din hjemmeadresse.

BOOK ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE BESØG »

Sådan finder du den bedste gardinbus

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil have besøg af en gardinbus, så er det naturligvis optimalt, hvis du kan finde den bedste gardinbus i Danmark.

Der er en række forskellige virksomheder, der tilbyder at køre rundt og rådgive almindelige danskere om hvilke gardinløsninger, der er optimale i deres hjem. Og de fleste af dem levere en fornuftig ydelse, men derfor, kan der stadig være forskel på hvilken gardinbus, der er den rigtige for dig.

Du bør blandt andet kigge på, deres skema – har de overhovedet mulighed for at komme og assistere dig indenfor den periode, hvor du står og skal have købt nye gardiner? Hvilke typer af gardiner kan de levere? Har de fået gode anmeldelser på Trustpilot? Tilbyder de prisgaranti?

Som du kan læse, er der mange ting, som du bør overveje inden du bestiller en gardinbus til din adresse.

Vi har udvalgt de gardinbusser, som vi har bedst erfaringer med, og det er et udmærket sted at starte, hvis du er helt på bar bund i forhold til, hvilken gardinbus du skal vælge.

BOOK ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE BESØG »

Der er ikke langt fra opmåling til levering og montering

Når du får besøg af en gardinbus, og dermed får opmålt vinduer og døre, samt besluttet hvilken type gardiner, du skal have i din bolig, går der ikke lang tid til gardinerne er leveret og monteret.

Faktisk, er det sådan, at mange af virksomhederne bag gardinbusserne har et stort lager af deres mest populære produkter i de mest populære farver, at de i virkeligheden bare skal aftale, hvornår det passer bedst, at gardinerne bliver leveret.

Ofte følger der montering med i tilbudsprisen, og hvis ikke, er det uden tvivl noget, som du kan købe dig til. Det er der mange af gardinbussernes kunder, der vælger at gøre, af den simple årsag, at de slipper for at stå oppe i vindueskarmen med en skruetrækker eller skruemaskine i den ene hånd, et gardin i den anden og tre skruer i munden.

Derudover, er der ingen tvivl om, at det er tydeligt at se, når gardinerne er hængt op af en professionel montør, som har prøvet det før. Og når nu, du har valgt at gå hele vejen med kvalitetsgardiner, som tager sig godt ud hjemme i din bolig, kan det give god mening at fuldende seancen med en professionel montering.

Er det gratis?

Vi får tit spørgsmålet om, hvorvidt det er gratis at få besøg af gardinbussen. Og ja, du kan sagtens få besøg af en gratis gardinbus.

Eftersom, der er mange virksomheder, der køre rundt med gardinbusser, er der ingen tvivl om, at der er forskel på den ydelse de udbyder til deres kunder. Nogle opkræver måske et lille beløb for at komme på besøg, men vælger du en af de gardinbusser, som vi har fundet frem her på Volumebyg, kan du få et helt gratis hjemmebesøg.

Udover, at det er gratis at få besøg af gardinbussen, får du også et helt uforpligtende tilbud på den sammensætning af gardiner, som du har behov for i din bolig. Hvad end du er på udkig efter gardiner fra Merrilds, Maj-Britts, Bilka, DEBEL, Sega, JYSK eller Garant.

Det vil altså sige, at du får kompetent vejledning, samtidig med at du spare tid og energi, når du vælger at bestille en gratis gardinbus, frem for at bruge en hel weekend på at kigge på gardiner hos diverse fysiske forhandlere.

Book den bedste gardinbus i dag, og bliv klogere på en verden af gardiner, og hvordan du kan inkorporere dem i dit hjem på en stilfuld måde, der samtidig påvirker din søvnkvalitet positivt.