Billige gardiner – Den komplette gardinguide

0
22245
Den gode gardin guide

Synes du også det er svært at finde ud af hvilke gardiner du skal vælge, og hvor det er bedst og billigst at købe dem?

Næsten alle som skal ud og investere i nye gardiner for første eller anden gang, har en masse ubesvarede spørgsmål.

Derfor har vi skrevet dette indlæg, som guider dig sikkert igennem hele processen.

Læs med og undgå de mange begynderfejl, som både kan spare dig flere tusinde kroner og unødvendige frustrationer.

Oversigten kan bruges til at navigere rundt i artiklen og finde svar på specifikke spørgsmål

SHOP BILLIGE GARDINER HER »

Hvad koster gardiner?

Det overrasker mange, hvor dyrt det kan være at skulle investere i nye gardiner. Især hvis man skal bruge mange, til fx et nybyggeri.

Skal man kun bruge et enkelt rullegardin eller mørklægningsgardin, kommer man heldigvis langt med et par hundrede kroner.

Se her 2 pris eksempler fra Danmarks største gardin-webbutik:


1 stk. Persienner
Priser fra 65 kr. hos Gardinshoppen.dk


1 stk.  Rullegardin
Priser fra 50 kr. hos Gardinshoppen.dk

Uanset hvor stort ens gardinprojekt måtte være, er de fleste selvfølgelig interesserede i at få gardiner i den bedste kvalitet til den billigste pris.

Det fører os videre til næste spørgsmål.

SHOP BILLIGE GARDINER HER »

Hvor køber man billige gardiner?

Der er mange penge at spare på gardiner, hvis man gør sit forarbejde ordentligt.

Man kan efterhånden købe gardiner rigtig mange steder, hvilket heldigvis er kommet forbrugeren til gode. Større konkurrence på gardinmarkedet betyder ofte at prisen bliver billigere, men kan desværre på samme tid betyde at nogle går på kompromis med kvaliteten.

Derfor bør man være en smule varsom, når der skal købes nye gardiner.

Vi har undersøgt, hvor man kan være sikker på at få kvalitet til fornuftige penge, hver gang.

Her får man de bedste og billigste gardiner

Her er 2 anbefalelsesværdige muligheder alt efter ens gardinbehov.

1. Bestil gardinerne online

De fleste er godt klar over at det koster det hvide ud af øjnene at have en butik i både husleje og løn til ansatte. Det betaler du som kunder for igennem de varer du køber.

Derfor er der mange penge at spare ved at købe gardiner hos en ren webshop.

Danmarks største gardinwebshop, som er 100% fokuseret på gardiner, er gardinshoppen.dk. Her kan du være helt sikker på at du får god kvalitet til markedets absolutte bedste pris.

Ja de er faktisk billigere end både Jysk og Bilka, og de tilbyder ovenikøbet 100% tilfredshed eller pengene tilbage. Tjek dem ud her www.gardinshoppen.dk

2. Bestil en gardinbus fra Uniggardin

Konceptet med gardinbussen, er at man bestiller et besøg fra Uniggardin, og der aftales en dato hvor en gardinekspert kommer ud til din adresse med gardinbussen. Dette er helt gratis.

Gardineksperten er klar til at svare på alle dine spørgsmål omkring de forskellige gardintyper og montering. Hans opgave er at vejlede og præsentere de tilgængelig muligheder. Til sidst kan man så få et uforpligtende tilbud på både gardiner og montering.

Der er utrolig mange fordele ved konceptet som tilbydes hos www.uniggardin.dk/gardinbus. Det bedste ved det hele er, at man undgår fejl og uanset om man bestiller gardinerne ved gardinbussen eller ej, har man fået svar på sine spørgsmål og er blevet meget klogere på gardiner.


Gardinbus fra uniggardin

Er man helt grøn på gardinområdet, kan det være rart at have en fagmand ude hjælpe med opmåling, valg af materialer osv.

De har ry for at være meget service-mindede og behagelige at få besøg af. Gardinbussen er anbefalelsesværdig til dig, som gerne vil have det gjort ordentligt.

Selvom det måske lyder som noget der godt  kunne blive dyrt, så kan de faktisk konkurrere med både firmaer som eksempelvis Bilka og Jysk på prisen.

Det er 100% gratis og uforpligtende at bestille gardinbussen. Desuden tilbyder de prisgaranti, hvilket betyder at hvis man finder gardiner billigere end deres tilbud, så matcher de.

SHOP BILLIGE GARDINER HER »

5 hurtige om gardinbuss:

 • Gratis og uforpligtende.
 • Professionel vejledning.
 • Prisgaranti.
 • Fordelagtig ved fx nybyggeri.
 • Kører i hele Danmark.

Det er også muligt at købe gardiner på afbetaling

Det kan meget let blive en bekostelig affære at skulle købe nye gardiner til en hel lejlighed eller hus. Derfor vil mange være interesseret i at dele betalingen op, så man ikke skal betale f.eks. 10.000 eller 50.000 kr. på en gang, alt efter hvor dyre gardiner man har fundet.

Køb gardiner på afbetaling gennem forhandlere som ilva.dk, cdon.com og frishop.dk, som er nogle af de forhandlere, der henvises til fra digitalafbetaling.dk. Måske vil nogen mene, at det er skørt at sætte sig i gæld for nogle gardiner, men hvis afbetaling kan gøre købet lidt mere overkommeligt, så er det måske ikke så slemt. Det vigtigste er bare, at man har penge til de aftalte afdrag. 

Gardiner til nyt hus

Står du også og har bygget nyt hus og er på jagt efter en seriøs gardinløsning til dit nybyggeri?

Du er ikke alene, der bliver bygget flere nye huse end aldrig før.

Når man skal have lavet en totalløsning på gardiner til sit nye hus, er der 2 gode tommelfingerregler, som kan spare dig for flere tusinde kroner og sjuskede gardiner.

Tommelfingerregel nr. 1

Indhent gerne 2-3 tilbud fra forskellige gardineksperter. Det kan blive en dyr affærer at stole blindt på den første sælger man møder, og springe på det første tilbud man får.

Når der skal investeres i gardiner til hele huset, koster det typisk et sted mellem 10.000 og 100.000 kr. alt efter valg af gardiner og størrelsen på huset. Det er en betydelig sum penge og derfor anbefales det at man som minimum lader 2 forskellige gardineksperter give et tilbud på både gardinerne, men også monteringen hvis man ikke selv vil stå for det.

Vi anbefaler at man indhenter tilbud fra sin lokale gardinforretning og fra eksempelvis www.uniggardin.dk, som kommer ud på din adresse og giver et uforpligtende tilbud + vejledning.

Hvis de 2 tilbud rammer helt ved siden af hinanden prismæssigt, er der muligvis en af dem, som har lagt lidt for meget fortjeneste på til sig selv.

Tommelfingerregel nr. 2

Vær ikke en stædig gør-del-selv mand/kvinde, når det kommer til montering af dine nye gardiner.

Har man ingen erfaringer med at montere gardiner, så er der er ingen skam i at lade en professionel montere dem.

Selvom det ikke er gratis at få en fagmand til stå for monteringen, kan det spare dig for sjuskede gardiner, frustrationer og ødelagte gardiner. Ødelægger du selv dine gardiner, er der ingen garanti der dækker. Det er der til gengæld, hvis du har hyret en fagmand til at stå for monteringen.

SHOP BILLIGE GARDINER HER »

Billige Gardiner på mål

Synes du også at det lyder både dyrt og besværligt at skulle bestille gardiner på mål?

Mange tror fejl agtigt at skræddersyede gardiner koster en bondegård, og kun kan fås i specialbutikker.

Vi kan heldigvis fortælle dig at det er langt fra dyrt, og det kan faktisk klares på få minutter online.

Gutterne bag  www.gardinshoppen.dk har lavet en let og overskuelig byg-selv mulighed til dig, som skal bruge gardiner på mål. De har alle tænkelige slags gardiner – de har alt lige fra lamelgardiner til mørklægningsgardiner.

Skulle man være så uheldig at have målt forkert og modtage nogle gardiner, som ikke passer, bytter de dem helt gratis. De kalder det Mål Garanti, og det er en service som ingen andre på nettet tilbyder.

Vi har lavet en hurtig billedeserie, til dem som ikke helt ved hvordan man bestiller gardiner online, eller til dem som måske er en smule skeptiske.
Vi prøver i dette eksempel at bestille rullegardiner.

Sådan bestiller man nemt gardiner online:

1. Vælg gardintype


2. Vælg kvalitet


vælg gardinets kvalitet

3. Vælg antal og størrelse


Vælg hvor mange gardiner og størrelsen på gardinerne

4. Vælg farve (Der er mange flere muligheder end blot hvid)


Vælg farve til gardinet

5. Vælg kædetræk


6. Vælg gardinafslutning /gardinmund


7. Vælg evt. børnesikring


børnesikkert gardin

Så er alle valgene udfyldt, og man kan nu bestille sine nye rullegardiner. Det er både nemt og tager ikke mange minutter.

Prøv selv på www.gardinshoppen.dk

Gardin opmåling – sådan måler du op til gardiner

Hvordan måler man op til gardiner? Det er du ikke den eneste der er i tvivl om.

Det er vigtigt at levere nogle korrekte mål, når man skal bestille gardiner og det uanset om man køber dem online, eller i en fysisk butik.

Måden hvorpå man måler op til gardiner varierer alt efter hvilken type gardin man skal bruge.

I denne guide kan du se hvordan man måler op til:

 • Lamelgardiner
 • Lamelgardiner – skrå
 • Rullegardiner
 • Persienner
 • Plisségardiner
 • Foldegardiner
 • Gardinstænger
 • Almindelige gardiner

(Klik her for at åbne guiden)

Har du ikke mod på selv at måle op til dine gardiner, kan man heldigvis få hjælp.

Bestil et gratis besøg af gardinbussen på www.uniggardin.dk/gardinbus, som både vejleder og hjælper dig med at måle op til gardinerne. Til sidst får man også et uforpligtende tilbud, som man kan takke ja eller nej til.

Montering af gardiner

Har du modet på selv at montere dine nye gardiner? Så se med her.

Der er bestemt penge at spare ved selv at montere sine gardiner. Det koster typisk et sted mellem 500-5000 kroner at få monteret sine gardiner, alt efter type og mængde af gardiner.

Har man ikke så meget erfaring med at hænge gardiner op, er der heldigvis mange gode guide og videoer som man kan studere inden man går i gang.

Vi har her lavet et lille video-kartotek over de forskellige typer af gardiner og hvordan man monterer dem.

Montering af plisségardiner

Montering af rullegardiner

Montering af lamelgardiner

Montering af persienner

Har man ikke selv mod på at stå for montering af sine nye gardiner, er det heldigvis noget man kan betale sig fra. Husk at man ofte sparer penge ved at få et tilbud inklusiv montering fra begyndelsen.

Billige gardiner til Velux vinduer

Er du på udkig efter nogle nye Velux gardiner? Velux er et forholdsvist eksklusivt mærket og leverer nogle fantastiske gardiner, men det betyder også at man må frem med den store pung.

Hvor finder man de billigste originale velux gardiner?

Her får du et par hurtige gode råd til hvordan du køber originale Velux gardiner til billige penge.

Den mest begåede fejl, når man køber originale veluxgardiner er, at man bestiller dem hos Velux på deres webshop. Selvom du køber direkte hos producenten, ender du faktisk med at giver mere for gardinerne, end du ville have gjort hos en af deres forhandlere.

Sådan forholder det sig faktisk i mange brancher, og det er noget producenten er nødt til at gøre, for at give sine forhandlere nogle økonomiske fordele.

Okay, hvor kan man så finde de billige Velux gardiner? Endnu engang er det webbutikken Gardinshoppen.dk, som er på banen, med deres lave gardinpriser.

Deres omkostninger er i bund, og deres samarbejde med Velux er stort, så det er stedet du finder de billigste Velux gardiner.

Gardiner til skråvinduer

Hvilke gardiner skal man vælge til sine skråvinduer?

Det er et spørgsmål, som man ofte hører hos sin lokale gardinekspert, men som egentlig har et ret simpelt svar.

Du kan vælge alle typer gardiner til dine skråvinduer, undtagen lamelgardiner. Rullegardiner, plisségardiner, persinner og endda foldegardiner kan bruges til de besværlige skråvinduer.

gardiner til skråvinduer

Man plejer at anbefale Velux gardiner til skråvinduer, da de har et stort udvalg og er kendt for at levere et produkt som altid virker. Desuden kan deres gardiner også fås med motor og fjernbetjening, hvilket er meget fordelagtigt, når vinduet er svært at nå eller helt uden for rækkevidde.

Se gardinshoppens udvalg af gardiner med motor og fjernbetjening til skråvinduer her.

Gardiner med motor, er selvfølgelig mere bekostelige end normale gardiner. Det er en slags luksus ting til husstanden, som ikke vil gå ned på udstyr. Nogle gange laver man ovenlysvinduer, som er placeret så højt oppe, at man er nødt til at installere fjernstyring i gardinerne.

Ovenlys gardiner

Når man snakker om ovenlys gardiner, snakker man ofte om gardiner, som er placeret meget akavet.

Det er blevet meget populært at bygge huse med ovenlysvinduer, som tillader at fylde husets rum med lys og solskin. Det er forholdsvis dyr modifikation at lave i sit hus, så beslutter man sig for det, bør man også installere nogle smarte gardiner med fjernstyring.

Nogle gange laver man ovenlysvinduer, som er placeret så højt oppe, at man er nødt til at installere fjernstyring i gardinerne.

Et billigere alternativ til gardiner med motor, er at bruge en slags skruemekanik, så man kan justere gardinerne med en betjeningsstang.

Elektriske gardiner

Elektriske gardiner ses ofte i form af rullegardiner eller plisségardiner, men som med så meget andet i dagens Danmark, er det kun fantasien som sætter grænsen. Har man fat i den rigtige gardinekspert kan alt som regel lade sig gøre.

Det kan godt være en større opgave at få implementeret elektriske gardiner i sit hus, derfor er det en rigtig god ide at få hjælp af en fagmand.

Vi anbefaler at man tager fat i gutterne hos www.uniggardin.dk og booker et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen. De er billige, service-mindede og har styr på kvaliteten. De hjælper både private og virksomheder.

Foldegardiner – kært barn har mange navne

De fleste er bekendt med foldegardiner og kan kende dem når de ser dem, men støder de på ordet hejsegardin eller liftgardin, ved de ikke helt hvad der snakkes om.

Din primære grund til at foldegardinet går under flere navn, er formentlig dens store popularitet.

De såkaldte liftgardiner er blandt de meget populære typer af gardiner, og er nok den mest solgte type her i Danmark. Grunden til at foldegardinerne bliver revet væk både på hylderne i butikkerne, men også på de danske webshops, er formentlig de mange muligheder man har med foldegardiner.

Foldegardiner er forholdsvis minimalistiske både i materialerne og i hejse teknikken. Hejsegardiner er i næsten alle tilfælde lavet af stof og bliver derfor også ofte forvekslet med stofgardiner. Stofgardiner er dog en helt anden ting.

Trods foldegardinets minimalistiske materialer, er foldegardiner stadig utrolig elegante og kan fås i et hav af forskellige farver, størrelser, prisklasser og designs.

Er du på udkig efter nye foldegardiner kan du designer dine egne her www.gardinshoppen.dk/foldegardiner, de er den absolutte billigste forhandler af foldegardiner.

*Bonusinfo, kan man nøjes med snoretræk fremfor kædetræk, så er der mange penge at spare.

Søger du rundt på nettet, eller står du nede i gardinbutikken, så ved du nu at liftgardiner og hejsegardiner er det samme som foldegardiner.

Trådgardiner – Det nyeste inden for gardiner

Trådgardiner er det helt nye inden for boligindretning, er end anderledes form for solafskærmning end de mere traditionelle gardintyper som vi allerede kender så godt.

Trådgardiner kan bruges til vinduer, døre, som rumdeler eller sågar som bruseforhæng. Det er det smukke samspil mellem lys og kontraster i trådgardinerne, som adskiller dem fra de andre gardiner. Der er uendelig mange kombinationsmuligheder og de kan sammensættes så de passer med stilen i resten af boligen.

Hvor køber man trådgardiner?

Der er i skrivende stund ikke særlig mange seriøse forhandlere af trådgardiner. Er man interesserede i at læse mere, og måske købe trådgardiner anbefaler vi at kontakter Botex. Læs mere her https://www.botex.dk/gardiner/stofgardiner/traadgardiner

De 5 gardinråd

Her en lille opsummering over de ting du skal være opmærksom på når du er på udkig på billige gardiner, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

 • Gardiner er billigere online – Prøv evt. selv at sammenlign priserne på gardinshopppen.dk med butikspriser.
 • Ved store projekter bør man Indhente tilbud fra minimum 2 gardinforhandlere – stol aldrig blindt på en sælger.
 • Har man hverken forstand på gardiner, opmåling eller montering, bør man booke et gratis og uforpligtende besøg af eksperterne fra www.uniggardin.dk/gardinbus. De ved alt om gardiner og er blandt de billigste på markedet.
 • Ødelægger du selv dine gardiner ved montering, er der ingen garanti der dækker. Pengene til ekspertmontering er godt givet ud og kan spare dig meget tid og mange frustrationer.