Spar penge ved selvsalg

0
254
Bolighandel

Sponsoreret indhold

Mange der går med overvejelserne om at sælge huset, skænker ikke selvsalg en tanke. Det er ærgerligt, for der er faktisk mange penge at spare ved dette. Er du netop én af dem der har overvejet at sælge ved hjælp af en ejendomsmægler, så bør du lige læse videre her, før du tager den endelige beslutning.

Spar 50.000-100.000 kroner på ejendomsmægler

Der er ingen tvivl om, at når man sælger et hus med hjælp fra en ejendomsmægler, så forløber salget dejlig let. Der er dog heller ikke nogen tvivl om at det koster mange penge at få en ejendomsmæglers hjælp til hussalget. Ofte betaler en sælger faktisk omkring 50.000-100.000 kroner til ejendomsmægleren og dette kan faktisk klares langt billigere.

At stå med et selvsalg kan skræmme mange, for der er selvfølgelig nogle lovmæssige krav og ting der er vigtige at man følger op på, så man ikke pludselig får grimme overraskelser efter at salget er gået igennem. Netop for at vide sig sikker på at alt forløber som det skal, tyr mange til løsningen med en ejendomsmægler der ved hvad der skal klares, så man kan være tryg i hele processen.

Du kan dog sagtens sikre dig at alt juridisk bliver udført korrekt – også uden en ejendomsmægler. Det vil altså sige at du kan spare mange tusinder kroner og stadig have mulighed for at vide dig tryg i at det hel forløber som det skal i forhold til salget.

Skift ejendomsmægleren ud til fordel for en boligadvokat

Det du skal gøre for at spare de mange penge på en ejendomsmægler er, at du ikke skal skære hjælpen udefra helt væk men i stedet investere i en langt billigere løsning, som kan klare det samme stykke arbejde. Det lyder skørt, men det kan faktisk godt lade sig gøre i forhold til selvsalg.

Det du skal investere i, i stedet for en ejendomsmægler er en boligadvokat. Der er forskel på de forskellige boligadvokater i forhold til pris og hvor meget de vil være behjælpelige med, men hvis du f.eks. ser nærmere på NEMadvokat.dk, så finder du en boligadvokat der tilbyder dig en samlet sælgerpakke, hvor der bliver taget hånd om alt det som mange bliver skræmt over at skulle stå med.

En boligadvokat er hurtigt tjent hjem igen og det er præcis de samme opgaver som en ejendomsmægler ville stå med for dig. Der er bare ikke mange der ved at dette er en rigtig god mulighed for at sælge med så meget profit til én selv som mulig.