Skal du bygge ny garage? Dette skal du bruge

0
950
Garage

Sponsoreret indhold

Overvejer du at bygge en ny garage, men vil du først gerne have styr på, hvad det egentligt kræver, når det kommer til materialer? Så har du besøgt den rigtige side – her i artiklen har vi nemlig samlet en oversigt over, hvilke materialer der skal bruges, når man skal bygge en garage. Læs hele guiden og bliv godt rustet til dit kommende garageprojekt.

Materialer til væggene

En helt almindelig garage skal naturligvis bruge materialer til væggene på tre sider og garageporten på den fjerde og sidste side. Typisk vil væggene til en sådan garage blive opbygget som et træskelet med en form for beklædning på.

Denne beklædning vil ofte være enten gipsplader (indendørs), træbeklædning eller måske mursten. De fleste vælger en udendørs beklædning, der passer til huset, som garagen bygges til. Den indendørs beklædning kan enten være anderledes eller den samme som den udendørs afhængig af smag, behag og budget.

Materialer til gulvbelægning

En garage bør have et slidstærkt gulv, som også er relativt nemt at rengøre. Læg derfor ikke plankegulv i din garage, men overvej i stedet at benytte fliser, klinker eller måske cement som gulv. Mange vælger også at lave et epoxy-gulv, da det giver et flot udtryk.

Sørg for, at materialerne til gulvet er af høj kvalitet, så det kan holde til at blive slidt i mange år af tunge biler med beskidte dæk.

Materialer til taget

En garage er næppe en garage, hvis ikke den har et tag, der kan holde din bil og dit værktøj tørt og i læ for vind og vejr. Sørg derfor for at lave en god og sikker tagkonstruktion, og overvej, hvilken type af tag du ønsker at have på din garage.

Nogle vælger at lave et fladt tag og blot benytte tagpap, mens andre går hele vejen og laver et flot teglstenstag. Det afhænger igen af det udtryk, man ønsker, og hvilket budget man har.

Sammenlign priser på materialer og værktøj

Uanset om du har tænkt dig at bygge din garage selv eller få nogen til det, kan der være en fordel i at sammenligne priser på byggematerialer og værktøj, allerede inden du går i gang. Både kan dette give dig en idé om, hvor meget materialerne bør koste, og hvis du ender med at være den, der skal købe og betale for dine byggematerialer, så kan du få de bedste priser.

Du kan blandt andet sammenligne priser på materialer og værktøj til din nye garage hos bygge-pris.dk. Tøv derfor ikke med at klikke dig ind på hjemmesiden.