Sådan skaber du den vilde fest derhjemme

0
149
Hjemmefest

Sponsoreret indhold

Savner du det vilde dansegulv i nullerne, halvfemserne eller firserne, hvor lysstofrør, neonskilte og popmusik dominerede? Måske er det endelig blevet tid til at samle det gamle slæng og holde en fest, der tager jer alle sammen tilbage, til dengang det hele var ungt, nyt og spændende, og hvor livet kunne gå alle veje!

Dét skal du bruge til pynt

Når du skal pynte op til den store fest, er der visse must haves, som du skal have skrevet på indkøbssedlen. Der skal nemlig være masser af vægpynt, punch/velkomstdrink og en sjov festleg, I selv legede som unge dengang.

Hæng led lysstofrør op på dine vægge, og find nogle pærer med neonfarver eller sæt farvet, gennemsigtigt materiale henover nogle lamper, der godt kan være i kontakt med det materiale. Du kan også finde et neonskilt, der staver et sjovt og festligt ord som ”tipsy”, ”party” eller ”love”. Det skal gerne føles som at være på den klub, I elskede at komme på dengang.

Læg op til leg

Hvis I bor tæt på fødebyen, kan I drage ud i nattelivet senere og indtage nogle af de klubber, I ikke har været på i flere år. Men er I langt derfra, er det altså dit hjem, der skal kunne afspejle den ungdomstid, hvor I gik i byen. Find nogle gode højtalere frem, og lav en playliste med alle de sange, I hørte dengang. Der er intet bedre end at synge med og blive mindet om sjove og vilde historier.

Apropos vilde historier, bør du afholde en mindre quiz eller en anden sjov leg i løbet af aftenen, der omhandler anekdoter eller tidsakutelle spørgsmål fra den tid. Der er helt sikkert kommet mange partnere til og andre venner sidenhen, og det vil også være skægt for dem at høre om jeres ungdomsår!