Lej dit næste stillads frem for at købe det

0
916
Stillads

Sponsoreret indhold

Overvejer du, om du skal købe eller leje stillads til jeres næste projekt? Er det for uoverskueligt at kigge ind i fremtid og se, om I får brug for stilladset igen? Og vigtigst af alt, vil du gerne spare penge?

Visse byggeprojekter er fuldstændig umulige, hvis ikke, der er stillads til rådighed. Sådan er det bare, der ikke meget at rafle om.

Du kan ikke kigge ind i fremtiden, og selvfølgelig vil du spare penge. Så er det nok en rigtig god idé at leje – ikke købe. Det har flere fordele end ulemper.

Det kan have sine fordele at leje

Ved du hvilket stillads, du skal bruge i denne omgang? Måske skal der lige tjekkes op på det, men du skal bruge i hvert fald bruge et bestemt stillads. Opgaverne er forskellige, så I skal bruge forskelligt stillads alt efter opgaven.

Det er en af de fordele, der er ved at leje og ikke købe. For der er intet, som hindrer dig i at leje forskellige stilladser. Der er mange hindringer, hvis du skal købe hver gang, medmindre pengepungen ikke har nogen ende.

Derudover slipper du for de store omkostninger, det er at købe stillads. Du slipper for at skulle finde et sted, hvor stilladset kan opbevares. Du slipper for at skulle holde stilladset i stand.

Det eneste, I skal sørge for, når I lejer et stillads, er, at I ved, hvad I skal bruge. At I bruger det og får afleveret det. Svære er det sådan set ikke.

Køb har altid ulemper

Der er altid ulemper forbundet ved at købe større redskaber ind i virksomheden. Om det så er en restaurant eller en spillehal, er der altid store og uoverskuelige ulemper forbundet med at købe.

Det er en stor udgift at lægge for noget, du ikke ved, hvor meget I skal bruge. Derfor er det en fordel at leje og ikke købe.

Det er utrolig svært at spå om, hvordan fremtiden kommer til at se ud for din virksomhed. Måske er der simpelthen ikke råd til en kæmpe udgift på et område, hvor der kan spares. Tiden er ikke ligefrem til gennemsigtighed i samfundsøkonomien.

Prøv med lejet stillads

Derfor er det måske, at du skal leje et stillads og lade være med at købe. Leje af stillads har sine fordele, ligesom køb har sine ulemper. Det er alt sammen værd at overveje, når I skal bruge stillads næste gang.

De mange forskellige stilladser til en rigtig god pris, finder du på linket. Her kan du også få svar på nogle af de spørgsmål, du eller virksomheden har til brug af stilladser.

Gør hellere brug af det for din egen, men også for hele virksomhedens skyld. Der er helt sikkert penge at hente, hvis du lejer fremfor at købe.