Home Bolig Hvilken bordplade er mest praktisk i et køkken?

Hvilken bordplade er mest praktisk i et køkken?

0
Hvilken bordplade er mest praktisk i et køkken?

Sponsoreret indhold

Når det kommer til at indrette et køkken, kan der måske være to forskellige kvaliteter der ofte kan trække i hver sin retning. Og drømmekøkkenet opstår ofte, når de endelig lader sig møde. Derfor er der her nogle refleksioner om valg af bordplade, der måske kan hjælpe dig til at finde netop denne gyldne middelvej.

Solide materialer

Noget af det, der kan medvirke til at skabe et køkken fyldt med udtryk, og om emmer af god kvalitet, kan eventuelt være en bordplade lavet i solide materialer. Og dette materiale, som du vælger, kan da passe til nogle af de kendetegnende markører fra resten af din bolig og dens indretning. Har du smukke trægulve, kan køkkenet måske optage lidt af denne røde tråd med en plade i smukt solidt træ. Det kan i noget omfang også være en praktisk løsning, så længe du har styr på behandlingen af træet. Det skal klart gerne være noget, der ikke forurener maden og som ligeledes kan tåle pletter og lignende.

Der udbydes også plader i beton eller andre former for sten, der måske kan have nogle af de samme kvaliteter som træet i forhold til kvaliteten af de massive materialer. Dertil er behandlet beton eller sten af en anden art måske mere holdbart i forbindelse med pletter og lignende, som der ofte kan komme i et køkken.

De massive bordplader vil dog potentielt også være modtagelige overfor mærker fra knive eller lignende, hvilket i længden måske kan give flere tegn på slid.

Laminat

Der kan også bruges en bordplade med laminat, for eventuelt at få effekten fra træ, men som let kan tørres over med en klud. Disse typer af bordplader vil i mange henseender måske også være billigere end de massive bordplaner. Så ved betydeligt slid kan de lettere erstattes.

Du kan køb bordplade her, eller undersøge de forskellige muligheder.