Gode gør-det-selv projekter

0
647
Handyman med værktøj

Sponsoreret indhold

Gør det selv projekter er ikke bare sjove, men også billige. Du kan forny hjemmet og give det dit helt eget personlige udtryk. Det koster ikke meget i materialer, og ved at genbruge møblerne, så skåner du miljøet. Der findes et utal af forskellige gør det selv projekter, som er nemme at gå til. Du behøver derfor ikke at have en maler- eller håndværkerbaggrund for at komme i gang.

Skal dagligstuen have et frisk pust?

Overvejer du at skifte spisebordet ud? Du behøver ikke at bruge flere tusinde kroner i boligforretninger. Det er nemt at lave selv, og så kan du få lige præcis det bord, som du ønsker. Plankebordet er særdeles populære, og de er meget nemme og billige at lave. Det kræver ikke mere end et par planker, nogle bukke eller ben og nogle skruer.

Du får ikke et mere personligt møbel i hjemmet, og du får et helt særligt forhold til de møbler, som du selv laver.

Du kan også lave dine egne svævehylder, nemt og billigt. Svævehylder i 70’er stil er særdeles populære. Det kræver ikke andet end træ og 2 bøjler i eksempelvis messing eller guld, for det helt rigtige look.

Kast dig ud i et weekendprojekt, og giv hjemmet et frisk pust. Det er hyggeligt at lave gør det selv projekter, og du ender med dit helt eget personlige møbel eller rum. Find hvad du skal bruge til dit projekt her.

Få et nyt køkken – uden at skifte noget ud

Er du træt af det brune og mørke køkken, men synes du at det er for dyrt, at skifte ud? Maling kan gøre underværker for dine skabe og skuffer, og køkkenet kan få helt nyt liv. Du kan vælge at sætte nye knopper eller greb på, for at fuldende køkkenet. Det tager ikke lang tid, og du ender med at have et helt nyt køkken, som ikke har kostet mere end maling, tilbehør og nye greb. Skab liv, lys, stemning og stil i køkkenet, og nyd resultatet af dit arbejde.

Giv de gamle møbler nyt liv

Du kan give de gamle møbler nyt liv ved af bruge spraymaling. Det findes i mange forskellige farver og kan virkelig give nyt liv til de gamle og slidte møbler. Spraymaling findes i god kvalitet og moderne farver som: Pastelfarver, pangfarver, jordnære farver og den helt moderne farve, gammelrosa. Det koster ikke mere end slibepapir og spraymaling at komme i gang.