Få hjælp til istandsættelse af dit hus

0
698
Istandsættelse af hus

Sponsoreret indhold

Det kan hurtigt blive et uoverskueligt projekt at skulle istandsætte det nyindkøbte hus fra bunden. Opgaverne hober sig op, og selvom du oprindeligt havde tænkt, at du skulle klare det hele selv, kan det være rart at nå til erkendelsen af at have brug for hjælp.

I starten kan du spørge rundt i dit netværk, og håbe på at familie og venner kan være behjælpelige i en weekend eller to. Men det er ikke garanteret, at du finder nogle, der rent faktisk er dygtige håndværkere. Netværket kan bruges til de mindre opgaver, såsom rengøring, nedslibning og evt. malerarbejde.

Professionel hjælp til konkurrencedygtig pris

Til de større arbejdsopgaver kan det betale sig at undersøge østeuropæisk arbejdskraft. Der findes danske virksomheder, som er eksperter i at hjælpe til at hyre de bedste arbejdere fra Litauen, Polen eller Rumænien eksempelvis.

Det har længe haft et dårligt ry at hyre østeuropæere til sine arbejdsopgaver, og man har hørt skrækhistorier om huse, der ikke er bygget ordentligt. Men hyrer du via et rekrutteringsfirma, er du garanteret at arbejdet er i orden og stadig til en noget billigere pris end andre byggefirmaer.

Du er samtidig garanteret, at det er lovligt arbejde, og at dem du hyrer har ordentlige arbejdsvilkår. Et rekrutteringsfirma garanterer, at medarbejderne er særligt udvalgt til den opgave, du mangler hjælp til, så du er sikker på, at de kan deres håndværk.

Derfor skal du vælge østeuropæisk arbejdskraft

Udover at være dygtige håndværkere ofte med en god uddannelsesmæssig baggrund, er østeuropæere også flittige, og bruger den tid de skal for at få arbejdet gjort færdigt i tide.

Du hjælper både mennesker, der er arbejdssøgende, og samtidig glade for at møde danske arbejdsgivere og skabe et netværk. Du kan både få ufaglært eller faglært østeuropæisk arbejdskraft.

Hvem skal du hyre?

Polakker er især efterspurgte blandt østeuropæisk arbejdskraft, da de er kendt for at levere et godt, solidt stykke arbejde. De er både grundige og arbejdsomme, og derfor har de efterhånden er godt ry i den danske byggebranche.

Medarbejdere fra Bulgarien og Rumænien og også i stigende efterspørgsel da de også har fået et godt ry på det danske arbejdsmarked, blandt andet på grund af deres engelskkundskaber. De kan bedre kommunikere med arbejdsgiver, hvilket giver dem en fordel.

Du kan også få hjælp til istandsættelsen af hjemmet fra de baltiske lande; Estland, Letland og Litauen. Arbejderne fra disse lande er også fagligt kompetente og arbejdsomme.