Bygger du nyt? Husk at tage højde for lysindfald og solafskærmning

0
914
Nybyg i proces

Sponsoreret indhold

Der er mange processer involveret, når man skal bygge eget hus eller tegne et hus for første gang. Der skal tages hensyn til vinduesplacering, hvor og hvor mange toiletter der skal installeres, hvor stikkontakterne skal placeres og et hav af andre ting. Mange valg skal træffes, og det er vigtigt, at du tager alle forbehold, når du designer dit hjem. Et af de ting, du især skal være opmærksom på, er, hvordan huset kommer til at vende i forhold til, hvor solen står op og går ned igen.

Er du til morgensol eller aftenhygge på terrassen?

Måske har du ikke mulighed for selv at vælge, hvilken vej dit hjem skal vende. Hvis du har, er det vigtigt, at du tager hensyn til, hvor du helst vil have sol. Skal du kunne nyde din morgenkaffe i solen på terrassen i baghaven, eller foretrækker du sol, så du kan nyde din have hele aftenen?

Det er også essentielt, at du overvejer, hvordan dine værelser skal være placeret i forhold til lysindfald. Sover du bedst i et koldt og mørkt værelse? Så er det formentlig smartest, hvis dit soveværelse ligger i skygge det meste af dagen. Du skal også overveje, om ovenlysvinduer kan være en mulig løsning på at få mere lys ind i dit hjem.

Gardinbussen kan hjælpe dig med dine valg

Har du af den ene eller anden årsag ikke mulighed for selv at vælge, hvordan dit nye hjem skal vende i forhold til solen? Så er der alligevel hjælp at hente til at sørge for, at solen falder rigtigt i dit hjem. Du kan nemlig justere lysindfald og solen i rummet med de helt rigtige gardiner. Men i stedet for at gå ned i en butik og prøve dig frem med gardiner, findes der en nemmere måde at finde de produkter, der passer bedst til dine vinduer. Slip for besværet og ring til Gardinbussen. De kan typisk rykke ud med kort varsel.

Gardinbussen kommer hjem til dig med et stort udvalg af forskellige gardiner i forskellige design og forskellige farver. På den måde kan du se dine nye gardiner i det miljø, de skal passe ind i, i fremtiden.

Har du brug for at holde solen ude fra dit soveværelse om dagen, så du kan bevare et køligt miljø i rummet? Så kan Gardinbussen hjælpe dig med at finde de helt rigtige gardiner til opgaven. Ring til Gardinbussen og find ud af, hvordan de kan hjælpe dig.

Har du også brug for hjælp til monteringen? Så står Gardinbussen også til rådighed, når dine nye gardiner skal op at hænge.