Asfalt til alle formål

0
232
Asfaltarbejde

Sponsoreret indhold

Når man nævner ordet asfalt, så vil de fleste ofte først og fremmest tænke på vejene, og den typiske sorte belægning, som vi alle er så bekendte med. Det er dog ikke det fulde billede når det kommer til asfalt, asfalt har nemlig mange flere funktioner end det vi kender fra asfalterede veje. Asfalt findes også som parkeringspladser og i indkørsler, men asfalt er som sagt ikke bare asfalt. Der er mange forskellige typer asfalt, som tjener mange forskellige formål, og som egner sig til forskellige ting. Derudover er der også forskellige typer asfalt, som er bedre eller værre egnet til for eksempel tunge maskiner eller mange biler. Ligeledes findes der mere lydtæt asfalt, så det for eksempel larmer mindre på motorvejene, og derfor er til mindre gene for naboerne. Du vil i denne korte kunne blive en anelse klogere på asfalt og hvorfor dette er så vigtigt et materiale.

Asfaltens mange sider

Som tidligere nævnt, så er asfalt ikke bare asfalt, der er nemlig mange typer asfalt, og nogle er bedre egnet til netop det projekt du står overfor end andre typer er. Derfor kan det også være svært at regne ud hvilken type asfalt man bør bestille, hvis man står i et byggeprojekt der kræver asfalt. Man bør derfor altid rådføre sig med en professionel, inden man sætter en handel i gang, så man kan være sikker på, at man bestiller den mest optimale asfalt. I Danmark har de i mange år været sådan, at der nærmest har været lighedstegn mellem asfalt og Colas. Colas er et dansk firma, der specialiserer sig i asfalt, hvor du med garanti vil kunne få den rigtig vejledning til netop dit asfaltprojekt. Det er lige meget om du har brug for slidlag, så asfalten holder bedre og i flere år eller om du har brug for bærelag, så du får en stærkere asfalt, der kan bære tunge landbrugsmaskiner eller lignende, så kan Colas hjælpe dig på vej mod den mest optimale asfaltbelægning.

Skal du derimod ligge asfalt på en parkeringsplads foran en kontorbygning, så kan det være optimalt, at man vælger at gå med en mere støjdæmpende asfalt, så det ikke forstyrre de arbejdende medarbejdere, når der kommer folk og parkere.

Prisen på sådanne projekter kan variere meget, alt efter størrelse på projektet og hvilken type asfalt der skal tages i brug, men en ting er sikker og det er, at man med garanti får en god professionel rådgivning hos colas.